Nieuws

*Vanaf 1 september jl. heeft Vrouwenzorg Brabant zich gevestigd in ons medisch centrum. Barbara Verkerke is overgangsconsulente en biedt ondersteuning bij overgangsklachten. Wij wensen haar veel succes toe.

*Alweer 16 jaar staat medisch centrum De Brink in Empel garant voor een goede en prettige dienstverlening. In 2007 was de officiële opening van het centrum. De eerste vijf jaar was het zoeken naar de beste samenstelling.  Vanaf 2012 heerst er in ons medisch centrum een prettige sfeer en is er veel intercollegiaal overleg. De disciplines maken veel gebruik van elkaars kennis en vaardigheden.  De patiënten ervaren deze manier van samenwerken als zeer positief.

Voor vragen kunt u ons bellen en verwijs ik u naar de contactgegevens hier op onze website. Of loop gerust eens binnen. Wij lunchen iedere middag om 12.30 uur in onze openbare ruimte waar u ook van harte welkom bent voor vragen of een kijkje in ons medisch centrum.

*Door het vertrek van logopediepraktijk Danique Kluijtmans hebben wij ruimte voor een zelfstandige logopedist(e). Er is een volledig ingerichte behandelruimte beschikbaar op maandag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mario Zanin via 073-6232222 of zanin@fysiocompany.nl.